2013. január 2., szerda

Vágykeltő virágok




A virágillatok sokkal mélyebben hatnak ránk, mint azt gondolnánk! Könnyen felkavarják érzékeinket, hormon- és idegrendszerünkre is hatással vannak. Kár lenne a csábítás kelléktárából kifelejteni őket, az illatos élő virágokat. Már puszta látványuk is pezsdítően hat, hiszen a virág a növény „nemi szerve”, erotikus üzenetet hordoz.  Amikor virágot ajándékozunk, a csábítás lehetőségével élünk. A férfiakra általában nincs különösebb hatással egy szál virág, de a kémiai hatása alól ők sem menekülhetnek el! Akár az illatanyagukból kipárolgó hatásra gondolunk, akár az ízükben lévő szexuális izgalomra!
S így el is érkeztünk az ehető virágok egyik fő vonzerejéhez: az afrodiziákus hatásukhoz. A virággal díszített étel már magában hordozza az erotikát – hiszen a nemiség jelképe a virág. A szirmok közt megbújó virágpor, nektár pedig roboráló szer, magában is erősítő, vágyat fokozó hatással bír. A meleg, fűszeres, gyümölcsös, virágos illatok korbácsolják fel leginkább a vágyat, képzeljük csak el,  milyen hatása lehet egy meleg, gyümölcsös-virágos desszertnek egy kellemes estén! A barackvirág jó hangulatot áraszt, a rózsa vággyal tölt el, az édes akác  valósággal rabul ejt. Bátraknak  érdemes kipróbálni a levendulát is, ehhez remek recepteket találhatók a "Levendula-szívvel-lélekkel" című könyvünkben! A virágok tökéletes eszközei az erotikus csábításnak!
A testünk illat is függ attól, mit eszünk, iszunk: ha virágok is vannak az étlapunkon, ha virágos italokkal bűvöljük el kedvesünket, a testek illata is finomabb, különlegesebb lesz!
Tehát bátran virágokat a konyhába!

FONTOS: étkezési célra csak kifejezetten ehető, étkezési célra árusított, vagy magunk termesztette virágokat használhatunk fel! Virágüzletben vásárolt virágot megenni nem szabad!


Nőnapi akció: március 8-ig minden megrendelt levendulás szakácskönyv árából 100 Ft kedvezményt adunk! Csak annyit kell tenni, a megrendelés mellé odaírni: "Nőnapra levendulát"! A könyv örök érték, és nem hervad el! www.rozsakunyho.hu
 

Nincsenek megjegyzések:

Mesélek a bornak - arról, hogy a jó tettek a legfurcsább helyeken is születhetnek

  Ragyogó őszi nap volt, amiről Hamvas Béla úgy ír, hogy „arany napok”. Amikor a lomb minden rezdülésében ott a fény, a szín, a ragyogás. Im...