2015. január 18., vasárnap

Ehető virágok kertje

Az ehető virágok mindegyike „zöld élelmiszer”. Termesztésüknél a biológai gazdálkodást kell követnünk! Az ehető virágos kert biokert is egyben, ahol minden levél, virág a tányéron végezheti.
Bárkinek lehet ehető virágoskertje. Hogy hogyan?

Látogasson el a www.rozsakunyho.hu oldalra. Itt megtalál minden fontos információt, és megrendelheti a megfelelő virágmag-keverékeket. Ehető virág mag sokéves fejlesztésünk eredményképpen több változatban is létezik.A webáruházban megtalálja a növények termesztéséhez ajánlott élőalgás tápoldatot is. Szakkönyveink közül jószívvel ajánljuk Krumpach Erzsébet: A bőség kertje és Halmos Monika: Virágkonyha című könyveit!

 Lájkolja a Facebookon a Rózsakunyhó Alkotóműhely oldalát: itt nyomon követheti az éppen aktuálisan szükséges kerti munkákat. A Virágkonyha közösségi oldalán pedig aktuális virágos és kiskerti ételrecepteket talál.

Jelöljön ki egy 2-3 négyzetméteres területet az ehető virágoskert számára, vagy 3-4 balkonládát! És kezdődhet is a munka! Munka után pedig az édes élvezet, az ellenállhatatlanul finom és érzéki, virágos finomságok!

Érdemes most gondolni a tavaszra, és gyorsan cselekedni:
 Tavaszi akciónk: minden Virágkonyha c. könyvhöz 1 csomag „Ehető virágok kertje” virágmag-keveréket (kerti mix vagy balkon mix) adunk ajándékba! Élő algás tápoldattal hosszan tartó és bőséges virágzásban lehet része!

Az ehető virágok kertje a szemnek gyönyörűség, a léleknek felüdülés, a modern gasztronómiából elengedhetetlen. A virágok minden diétába beilleszthetők, a fiatalság és a szépség forrásai.


Nincsenek megjegyzések:

Mesélek a bornak - arról, hogy a jó tettek a legfurcsább helyeken is születhetnek

  Ragyogó őszi nap volt, amiről Hamvas Béla úgy ír, hogy „arany napok”. Amikor a lomb minden rezdülésében ott a fény, a szín, a ragyogás. Im...