A tavalyi, nagy
sikerű levendulás szakácskönyv után most a rózsa kerül terítékre: a könyv csupa-csupa
rózsás receptet és ínycsiklandó fotókat tartalmaz a levestől a süteményekig,
italt, húsételt, desszerteket. A rózsás szakácskönyv olyan finomságokat rejteget, mint például a borleves
rózsaszirmokkal, a mascarponés rózsakrém, a rózsás töltelékkel töltött
csirkemell vagy a rózsaszirmokkal gyúrt metélt tészta.
A rózsa konyhai
felhasználásának minden részletére kitérünk: hogyan használjuk fel frissen, hogyan
tartósíthatjuk a rózsában szegény időkre. Apró trükkökkel, tanácsokkal látjuk el
az olvasót, amikkel a konyhai folyamatokat egyszerűbbé, az ételeket még
finomabbá és ellenállhatatlanná tudjuk tenni. A receptes könyvben nem csak
desszerteket és süteményeket találunk, hanem leveseket, főételeket, italokat,
sós ételeket, és ötleteket a rózsa befőzéshez is. Egy egész rózsás menüt is
összeállíthatunk belőlük, a receptek segítségével a rózsa virága az
élménygasztronómia meghatározó részévé válhat! Minden receptet hangulatos profi
fotó illusztrál, így már kézbe venni is öröm a művet, amelyet Angelika Károlyi ajánl az olvasóknak.
Megrendelhető: info@ehetovirag.hu
A nyár kihagyhatatlan rózsás szakácskönyve! Ünnepélyes könyvbemutató június 2-án a fehérvárcsurgói Károlyi Kastélyban, az Európai Kertművészeti Napok keretében!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése