2013. május 11., szombat

Rózsakóstoló



A tavalyi, nagy sikerű levendulás szakácskönyv után most a rózsa kerül terítékre: a könyv csupa-csupa rózsás receptet és ínycsiklandó fotókat tartalmaz a levestől a süteményekig, italt, húsételt, desszerteket. A rózsás szakácskönyv olyan finomságokat rejteget, mint például a borleves rózsaszirmokkal, a mascarponés rózsakrém, a rózsás töltelékkel töltött csirkemell vagy a rózsaszirmokkal gyúrt metélt tészta.
A rózsa konyhai felhasználásának minden részletére kitérünk: hogyan használjuk fel frissen, hogyan tartósíthatjuk a rózsában szegény időkre. Apró trükkökkel, tanácsokkal látjuk el az olvasót, amikkel a konyhai folyamatokat egyszerűbbé, az ételeket még finomabbá és ellenállhatatlanná tudjuk tenni. A receptes könyvben nem csak desszerteket és süteményeket találunk, hanem leveseket, főételeket, italokat, sós ételeket, és ötleteket a rózsa befőzéshez is. Egy egész rózsás menüt is összeállíthatunk belőlük, a receptek segítségével a rózsa virága az élménygasztronómia meghatározó részévé válhat! Minden receptet hangulatos profi fotó illusztrál, így már kézbe venni is öröm a művet, amelyet Angelika Károlyi ajánl az olvasóknak.
Megrendelhető: info@ehetovirag.hu

A nyár kihagyhatatlan rózsás szakácskönyve! Ünnepélyes könyvbemutató június 2-án a fehérvárcsurgói Károlyi Kastélyban, az Európai Kertművészeti Napok keretében!

Nincsenek megjegyzések:

Mesélek a bornak - arról, hogy a jó tettek a legfurcsább helyeken is születhetnek

  Ragyogó őszi nap volt, amiről Hamvas Béla úgy ír, hogy „arany napok”. Amikor a lomb minden rezdülésében ott a fény, a szín, a ragyogás. Im...