2013. május 13., hétfő

Levendula-főző-sütő tanfolyam

Vélemény egy résztvevőtől a legutóbbi kurzusról: 

"...Megsütöttem otthon a Monikától tanult pogácsát.
A fiúk kedvéért kettéválasztottam az adagot, és nekik nem tettem bele levendulát, úgy is finom, csak hát ugye... a lényeg marad ki belőle.
Talán több sütőpor került bele, mint a tanfolyamon, szebben felemelkedett. Viszont ott darabokra vágtam a csokit, míg otthon reszeltet használtam, nekem jobban tetszett a tanfolyami változat, ahol jobban érvényesül a csoki.
Nagyon tetszik a durva só használata, én nem szeretem a sok sót tartalmazó ételeket, de így kevés szemcsével is erős hatást lehet elérni.

Monika, köszönöm a tanfolyamot és a finomságokat!..."
Én pedig köszönöm, hogy megoszthattam Veletek a virágos tudományomat! További tanfolyamok: www.chefparade.hu
Könyvek és minden más: www.rozsakunyho.hu
Műsoromban is követhettek, nem csak a facebook-on: www.konyha.tv

Nincsenek megjegyzések:

Mesélek a bornak - arról, hogy a jó tettek a legfurcsább helyeken is születhetnek

  Ragyogó őszi nap volt, amiről Hamvas Béla úgy ír, hogy „arany napok”. Amikor a lomb minden rezdülésében ott a fény, a szín, a ragyogás. Im...