Készül az új levendulás!

Bizony, még a tegnapi nagy eső előtt  cserépbe kerültek a begyökeresedett tövek! Így a Rózsakunyhó levendulása újabb kétszáz tővel gazdagodik. Nagy szüretet is tartottunk: egy nagy kosár citromfűvel, csalánnal tértünk haza, levágtuk a rebarbarát, a kolbásztököket. Nem tudom, a csodálatos sarkantyúkáimból ez volt-e az utolsó szüret, Vagy a természet enged még majd szedni belőle? A fagy elől lecsipkedett kis kerti kedveskékből készült ma egy sereg üvegecske zselé: isteni! Aki szeretném megkóstolhatja szombat délután a Kertlátogatáson!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Sörkollektoros aszaló házilag

Made in China Budapest – formálj újra mindent, amit eddig a kínai konyháról gondoltál

Vedd? Szedd? Edd?