Nos, ez is elérkezett! A menü:
Zsályával töltött csirkemell-tekercs sarkantyúkavirággal,
Százszorszép meggylekvárral
Körömvirágos pogácsa
Levendulás keksz
Bodzakrém
Rózsazselé
Kandírozott levendula
Kandírozott rózsaszirmok
Levendulaszörp
A lapkiadó szerkesztőinek legjobban a pogácsa és a bodzakrém nyerte el a tetszését...
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Mesélek a bornak - arról, hogy a jó tettek a legfurcsább helyeken is születhetnek
Ragyogó őszi nap volt, amiről Hamvas Béla úgy ír, hogy „arany napok”. Amikor a lomb minden rezdülésében ott a fény, a szín, a ragyogás. Im...
-
A Rózsakunyhó kertjében a termés egy része megszárításra kerül. Miután többször is megemlítettem a sörkollektoros aszalót, amelyet édesan...
-
… erre is emlékeztünk ebben az évben. Így, az év vége felé, amikor már hólepel alatt szunnyad a kert, a lélek a Szent estére ké...
-
Hamis lazac, ezt olvastam a konyhaszekrény belsejében, miközben némi hozzávalók után kutattam a frankfurti leveshez. Nem sokkal később elők...
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése